header-themacatering-product.jpg

Catering op maat

Maatwerk

Een feest geheel naar eigen wensen samengesteld

Graag maken wij met u een totaal invulling voor een onvergetelijke dag. Een combinatie met een van onze locaties, boten en of een activiteit behoort tot de mogelijkheden. Door onze samenwerking met onze partners zijn deze mogelijkheden onbeperkt. Wij verzorgen voor u de gehele dag van A tot Z.

* Huwelijk

* Bedrijfsfeest

* Jubileum

* Vergadering

* Etc.

Als u een vraag heeft of u wilt graag meer informatie ontvangen over onze catering mogelijkheden, dan willen we u vragen om ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen snel contact met u op.

Stokbroodje paling.jpg

Maatwerk, wij denken graag met u mee

Net even anders

Thema Catering is een expert op het gebied van cateren.

Onze partners leveren kwalitatieve catering die zich kenmerkt door de verse producten, smaak en presentatie. Zij werken dan ook het liefst met regionale producten. U kunt ervan uitgaan dat alles feestelijk wordt gepresenteerd voor elke gelegenheid!

Met de persoonlijke aandacht voor u en uw gasten, uw wensen en uw budget helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes, waarbij u van ons flexibiliteit, kwaliteit en de beste zorg kunt verwachten.

Interesse? U kunt telefonisch contact opnemen met ons, of direct een aanvraag doen via de site. Voor een oriënterend gesprek maken wij graag een afspraak. Aan de hand van uw wensen doen wij u een voorstel waarbij wij rekening houden met uw wensen en budget.

Catering op maat voor een speciale gelegenheid of een zakelijk event?
Bel: 030 6031866

Thema Catering