header-contact-themacatering.jpg

Catering

Catering

Wij bieden u alles wat u wenst op het gebied van catering.

Als u een vraag heeft of u wilt graag meer informatie ontvangen over onze catering mogelijkheden, dan willen we u vragen om ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen snel contact met u op. Zo kunnen we u sneller helpen. Alvast bedankt.

Uitgebreid assortiment

U kunt kiezen uit een palet aan smaken en nationaliteiten.

Iedereen heeft andere smaken en andere wensen. Onze producten zijn selectief gekozen om voor u de beste cateringmenu's samen te stellen. Dit varieert van de Surinaamse keuken tot aan de Thaise en Nederlandse keuken. Door onze langdurige samenwerking met vaste partners houden wij de kwaliteit, versheid, creativiteit en duurzaamheid op hoog niveau.

Stokbroodjes met filet 2.jpg

Maatwerk

Flexibiliteit om uw verschillende wensen invulling te geven.

Graag brengen wij onze creativiteit en flexibileit in de praktijk voor u. Het één gaat ook vaakgepaard met het ander. Rekening houden met een ieders wensen binnen een groep, en het geheel kloppend maken, is onze kracht. Neemt u contact met ons op, ook als uw wensen er bijvoorbeeld niet direct bij staan.

Combinatie met prachtige locatie of boot

Naast onze catering bieden wij een tal van prachtige locaties en boten aan.

Een locatie of boot kan net dat extra's geven waardoor iedereen de volgende dagen niet raakt uitgepraat over uw feest, huwelijk of evenement. Wij hebben verschillende prachtige locaties en boten voor u om u (een) onvergetelijke dag(en) te bezorgen. Neemt u gerust een kijkje op onze websites themalocatie of themaboten om een goede indruk te krijgen. Uiteraard adviseren wij u graag verder over de door u gewenste samenstelling van het geheel.

jonckheer-boot5.jpg

Catering op maat voor een speciale gelegenheid of een zakelijk event?
Bel: 030 6031866

Thema Catering